Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediğinden tiksinmek

Rüyada yediğinden tiksinmek

Rüyada yediğinden tiksinmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yediğinden tiksinmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeksizin tartışılan konularda değişiklik yapmaya odaklanmanız olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada yediğinden tiksinmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada yumurtadan tiksinmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada tiksindiğini görmek malının da hiç olacağına, ayrılanların birleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birşeyden tiksinmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, darlık içine düşeceğine yorulur.

Rüyada etten tiksinmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcekten tiksinmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinden tiksinmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada öpüşürken tiksinmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments