Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden tiksinmek

Rüyada sevgiliden tiksinmek

Rüyada sevgiliden tiksinmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden tiksinmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Rüyada sevgiliden tiksinmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tiksinmek kusmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ilerleyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etten tiksinmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletten tiksinmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir şeyden tiksindiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada öpüşürken tiksinmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, evlerin ayrılacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tiksindiğini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediden tiksinmek hayalkırıklığı duyacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments