Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediden tiksinmek

Rüyada kediden tiksinmek

Rüyada kediden tiksinmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin artacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada kediden tiksinmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada kediden tiksinmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tiksinmek kusmak yapılan işte yalnız kalınacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada birinden tiksinmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden tiksinmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet eder.

Rüyada tuvaletten tiksinmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etten tiksinmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada fareden tiksinmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tiksindiğini görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments