Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tiksindiğini görmek

Rüyada tiksindiğini görmek

Rüyada tiksindiğini görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tiksindiğini gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Rüyada tiksinmek kusmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada fareden tiksinmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemekten tiksinmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada etten tiksinmek başarılarının artacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada tuvaletten tiksinmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada yumurtadan tiksinmek vefakar bir insan olunacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıktan tiksinmek işlerinde başarı elde edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birşeyden tiksinmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments