Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek ziyafeti görmek

Rüyada yemek ziyafeti görmek

Rüyada yemek ziyafeti görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yeni bir yol çizileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet eder.

Rüyada yemek ziyafeti gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada yemek ziyafeti görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yemek ziyafet vermek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ziyafet yemeği yemek yerinde saymayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulur.

Rüyada ziyafet yemeği görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada ziyafette bulunmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ziyafete gitmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments