Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğin dibini yemek

Rüyada yemeğin dibini yemek

Rüyada yemeğin dibini yemek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yol yordam öğretileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin dibini yemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Rüyada tencere dibini yemek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Rüyada dibi tutmuş yemek görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini yemek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yemeğin dibini yemek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada suyun dibinde olmak rakipsiz hale geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada dipsiz kuyu görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada gölün dibini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz dibinde yaşamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments