Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerenin dibini yemek

Rüyada tencerenin dibini yemek

Rüyada tencerenin dibini yemek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Rüyada tencerenin dibini yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada tencerenin dibini yemek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, rütbenin yükseleceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işarettir.

Rüyada tencere dibini yemek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet etmektedir.

Rüyada dibi delik tencere görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada tencerenin dibi tutmak planların sarkacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini sıyırmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencere dibi görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işarettir.

Rüyada tencere dibini kazımak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments