Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun dibinde olmak

Rüyada suyun dibinde olmak

Rüyada suyun dibinde olmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada suyun dibinde olmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada suyun dibine inmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibinde taş görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibine dalmak maddi olanakların kötüleşeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada suyun dibine batmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibinde olmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, saygın biri olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada suyun dibinde yüzmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suyun dibini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dibi görünen su görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments