Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibi tutmuş yemek görmek

Rüyada dibi tutmuş yemek görmek

Rüyada dibi tutmuş yemek görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başarılı bir insan olacağına, işsiz ise işe gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada dibi tutmuş yemek gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Rüyada dibi tutmuş yemek görmek yeni işlerin geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere dibini yemek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada yemeğin dibini yemek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kurtuluşa ereceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada tencerenin dibini yemek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hüsrana uğrayacağına delalettir.

Rüyada tuttuğu balığı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Rüyada suyun dibinde olmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments