Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün dibini görmek

Rüyada gölün dibini görmek

Rüyada gölün dibini görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada gölün dibini gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada gölün dibini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada denizin dibinde oturmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada suyun dibine dalmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yaşamak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, mutlulukların yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun dibinde oturmak kurulan hayallerin yıkılacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aksiliklerin son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments