Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere dibini yemek

Rüyada tencere dibini yemek

Rüyada tencere dibini yemek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, gelirinin eksileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencere dibini yemek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada tencere dibini yemek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencerenin dibini yemek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Rüyada dibi delik tencere görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada dibi tutmuş tencere görmek patron koltuğunda oturacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tencerenin dibi tutmak müjdeli haberler alacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere dibini kazımak kazancını arttıracağına, bir sınavdan geçileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere dibi görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencere dibi sıyırmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments