Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tükürmek

Rüyada siyah tükürmek

Rüyada siyah tükürmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, işlerin düzene gireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalettir.

Rüyada siyah tükürmek gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada siyah tükürmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah balgam tükürmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada domuz eti tükürmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize tükürmek sorunlarının günden güne artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Rüyada et parçası tükürmek huzur dolu günler geçireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments