Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuklar yem vermek

Rüyada tavuklar yem vermek

Rüyada tavuklar yem vermek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, karasızlık yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Rüyada tavuklar yem vermek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, dedikoduya tabir olunur.

Rüyada tavuk yemi görmek hem itibar edineceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yem vermek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hayatı boyunca rahat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yememek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada tavuklara yem vermek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aradaki buzları eriteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işarettir.

Rüyada tavuğa yem vermek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcive yem vermek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments