Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzuya yem vermek

Rüyada kuzuya yem vermek

Rüyada kuzuya yem vermek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sağlığının da bozulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzuya yem vermek gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada kuzuya yem vermek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Rüyada balık yem atmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, büyük savaşların yaşanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yemlik otu toplamak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balık yemi görmek şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada serçeye yem vermek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yem görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret eder.

Rüyada tatlı yememek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments