Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelken kullanmak

Rüyada yelken kullanmak

Rüyada yelken kullanmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yelken kullanmak gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada yelken kullanmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada yelkenli kullanmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yelken görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada uçan yelkenli görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada denizde yelkenli görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada yelkene binmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelken görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gerekirse özür dileneceğine delalettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments