Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelken açmak

Rüyada yelken açmak

Rüyada yelken açmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yelken açmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Rüyada yelken açmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorunların üstüste geleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelkenli kullanmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada yelken görmek iyi geçiminin devam edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada denizde yelken görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yelkenli görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelkenle uçmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yelken kullanmak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yelkene binmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments