Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yelken görmek

Rüyada denizde yelken görmek

Rüyada denizde yelken görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, itibarının ve makamının artacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yelken gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada denizde yelken görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada denizde yelkenli görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yelkenli kullanmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada yelkenli gemiye binmek cebinin para göreceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, verdiği sözleri tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yelken görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Rüyada yelkene binmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yelken açmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments