Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini yıkamak

Rüyada yeğenini yıkamak

Rüyada yeğenini yıkamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret etmektedir.

Rüyada yeğenini yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada yeğenini yıkamak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş yeğeni görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek gözyaşı dökeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yeğenini kaybetmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeğene sarılmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, her işi ile daha çok ses getireceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada yeğeni emzirmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, giderileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeğen emzirmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments