Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen dövmek

Rüyada yeğen dövmek

Rüyada yeğen dövmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğen dövmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yeğen dövmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğeni dövmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeğenini kaybetmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işarettir.

Rüyada abla ve yeğen görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kötü günleri geride bırakacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinin dara düşmeyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments