Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yoğun stres altında kalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenle oynamak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğen emzirmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada yeğenle evlenmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğeni sevmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeğenini sevmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenine tokat atmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments