Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğeninin kaçırıldığını görmek

Rüyada yeğeninin kaçırıldığını görmek

Rüyada yeğeninin kaçırıldığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, mevki kaybına uğrayacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeninin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yeğeninin kaçırıldığını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenimi hasta görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeğene sarılmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği birini kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeğen görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Rüyada yeğenini kaybetmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments