Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini öldürmek

Rüyada yeğenini öldürmek

Rüyada yeğenini öldürmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlık ve şifa bulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenini öldürmek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yeğen öldüğünü görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü duymak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini öldürmek işlerin yeni kapılar açacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada abla ve yeğen görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada yeğenimi hasta görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments