Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıya tokat atmak

Rüyada nişanlıya tokat atmak

Rüyada nişanlıya tokat atmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada nişanlıya tokat atmak gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Rüyada nişanlıya tokat atmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada öğretmene tokat atmak çözümlere kavuşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ablaya tokat atmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Rüyada polise tokat atmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanına tokat atmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada babaya tokat atmak çok zor günler geçirileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kalp kırıklığı olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada oğluna tokat atmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin iyi gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments