Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yeğenini görmek

Rüyada eşinin yeğenini görmek

Rüyada eşinin yeğenini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yeğenini gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada eşinin yeğenini görmek sorunların tamamen biteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeğenini kaybetmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek zorluğa düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeğeni dövmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, keyfin bozulacağına, sıkıntılarının artacağına işarettir.

Rüyada yeğenimi hamile görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni emzirmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek kötü yönde hareket edeceğine, hikmet sahibi olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments