Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yeğen görmek

Rüyada ölmüş yeğen görmek

Rüyada ölmüş yeğen görmek birikim yapacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, huzurun bozulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, başarılarının artacağına, ruhen rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş yeğen gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada yeğeni sevmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yeğen görmek çok zor duruma düşüleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Rüyada yeğeni ölmüş görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenini kucaklamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenini gelinlikle görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada abla yeğen görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek kötü yönde hareket edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada yeğenini hasta görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments