Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi parmak görmek

Rüyada yedi parmak görmek

Rüyada yedi parmak görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yedi parmak gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, başka alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada yedi parmak görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, isminden sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iyi şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments