Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada parmağında yeşil yüzük görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorunların atlatılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına inanılır.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, dileklerin yerine geleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, zorluklarını aşacağına işaret eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments