Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alinda yazi görmek

Rüyada alinda yazi görmek

Rüyada alinda yazi görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada alinda yazi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Rüyada alinda yazi görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam aliyi görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hazreti aliunin resmini görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada alin öpmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada ali ağaoğluunu görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ali isim görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada ali adını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, tatsız haberlerin alınacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ali imran suresini duymak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çarelere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments