Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kış mevsiminde yaz görmek

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kış mevsiminde yaz gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada yaz ve kış görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok mutlu olunacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kış mevsimi görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ev taşımaya işarettir.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek rakiplerini yeneceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hem dua alacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada yaz mevsimi görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaz mevsimini görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments