Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazıları silmek

Rüyada yazıları silmek

Rüyada yazıları silmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yazıları silmek gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada yazı tahtasını silmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazı yazıp silmek kazancından başkalarına da vereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazıyı silmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazı tahtası silmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yazıları silmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada yazı silmek bol muhabbette olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada el silmek uğranılan zararın paylaşılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı silmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments