Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazıyı silmek

Rüyada yazıyı silmek

Rüyada yazıyı silmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kazancının epey düşeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Rüyada yazıyı silmek gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yazıları silmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada yazı silmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalettir.

Rüyada yazı yazıp silmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada yazı tahtasını silmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalettir.

Rüyada yazı tahtası silmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yazıyı silmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf silmek çoluk çocuğa karışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada birini silmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments