Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ve yengeç görmek

Rüyada örümcek ve yengeç görmek

Rüyada örümcek ve yengeç görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ve yengeç gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada örümcek ve yengeç görmek hikmet sahibi olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeç yakalamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, içinin rahatlayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yengeç ısırmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, isteklerinin yerine geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç ve yılan görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada küçük yengeç görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yengeç eti görmek yokluğun biteceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada yengeç kıskacı görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments