Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yavrusu görmek

Rüyada tavşan yavrusu görmek

Rüyada tavşan yavrusu görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, makamının tehlikeye gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada tavşan yavrusu gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada yavrulu tavşan görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavruları görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada tavşan yavrusu sevmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments