Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yavruları görmek

Rüyada tavşan yavruları görmek

Rüyada tavşan yavruları görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yavruları gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada yavrulu tavşan görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek her şeyin gönlünce olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşanlar görmek eskisinden de iyi olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hile ile mal elde etmeye işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments