Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavşan tutmak

Rüyada yavru tavşan tutmak

Rüyada yavru tavşan tutmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşan tutmak gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada yavru tavşan tutmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yavru tavşan görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak maddi açıdan zarar edileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru tavşanlar görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına yorulur.

Rüyada yavru tavşan sevmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments