Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yavrusu tutmak

Rüyada tavşan yavrusu tutmak

Rüyada tavşan yavrusu tutmak bilmediği duyguları tadacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak rakiplerin başarı kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yavru tavşan tutmak ilişkilerin noktalanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ve yavrusunu görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan ve yavrularını görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sıkıntısının biteceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yavru tavşan sevmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments