Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç yakalamak

Rüyada kırlangıç yakalamak

Rüyada kırlangıç yakalamak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rahata kavuşacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç yakalamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada kırlangıç yakalamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kırlangıç tutmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırlangıç balığı tutmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırlangıç öldürmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırlangıç beslemek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulur.

Rüyada kırlangıç yuvası görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments