Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlangıç yavrusu görmek

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırlangıç yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada yavru kırlangıç görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kırlangıç yavruları görmek evlatlarının hayırlı olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırlangıç yavrusu görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, doğru olanı seçeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına inanılır.

Rüyada kırlangıç öldürmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kırlangıç görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırlangıç beslemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada kırlangıç eti yemek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kırlangıç görmek moral bozukluğu yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, makamını kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments