Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediden korkmak

Rüyada yavru kediden korkmak

Rüyada yavru kediden korkmak işlerindeki karın artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, asla yüksünmeyeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, düşmanından uzak olacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru kediden korkmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kediden korkmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kara kediden korkmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kediden korkmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kedilerden korkmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kediden korkmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada siyah kediden korkmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, adını herkese duyuracağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments