Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerden korkmak

Rüyada kedilerden korkmak

Rüyada kedilerden korkmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, maddi kayba uğrayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerden korkmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada kedi görüp korkmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işinde ustalaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kediden korkmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kediden korkmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalettir.

Rüyada yavru kediden korkmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, zenginlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kedilerden korkmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Rüyada kediden korkmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kafasını toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kediden korkmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yüzünün hep güleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments