Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediden korkmak

Rüyada kediden korkmak

Rüyada kediden korkmak dertlerin dermanının bulunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Rüyada kediden korkmak gördüyseniz:

  • Sesinizi duyurma arzunuz artabilir.

Rüyada kediden korkmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kediden korkmak her anlamda şifa bulmaya, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kediden korkmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bazı adımlar atacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada kara kediden korkmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, alım gücünün artacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kedi görüp korkmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak yeni bir çevre edinileceğine, eline para geçeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedilerden korkmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments