Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusundan korkmak

Rüyada kedi yavrusundan korkmak

Rüyada kedi yavrusundan korkmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Rüyada yavru kediden korkmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, önemli kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediden korkmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına inanılır.

Rüyada beyaz kediden korkmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Rüyada siyah kediden korkmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kara kediden korkmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedilerden korkmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments