Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatta olmak

Rüyada yatta olmak

Rüyada yatta olmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni bir yola gireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada yatta olmak gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada yatan at görmek üzüntülü haberler alacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada hasta yatan adam görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada eşini yatarken görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yatan inek görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalet eder.

Rüyada birini hastanede yatarken görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kalp kırmaya, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatla gezmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin yattığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatarak yemek yemek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments