Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan inek görmek

Rüyada yatan inek görmek

Rüyada yatan inek görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatan inek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada yatan inek görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yattığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada birinin dizinde yattığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada annenin hastanede yattığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanında birinin yattığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatan yaşlı kadın görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yanında yattığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments