Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yatarken görmek

Rüyada eşini yatarken görmek

Rüyada eşini yatarken görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, mülkiyetinin de artacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hastaysa şifa bulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini yatarken gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek variyetini çoğaltacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Rüyada eşini başkasıyla yatarken görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini yatarken görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle yattığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok mutlu olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yattığını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yatakta yattığı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments