Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatla gezmek

Rüyada yatla gezmek

Rüyada yatla gezmek neşeli bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, toparlanacağına, inancını bir kenara atacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatla gezmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada denizde yatla gezmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada yatta gezmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yeni bir ev alınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine inanılır.

Rüyada yatla gezmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yan yatmış gemi görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin yatakta yattığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla yattığını görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yat görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments