Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yatan adam görmek

Rüyada hasta yatan adam görmek

Rüyada hasta yatan adam görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük paralara sahip olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada hasta yatan adam gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada hasta yatan adam görmek kazancının artacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Rüyada yolda yatan adam görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iş ve mekan değiştireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet eder.

Rüyada yatakta yatan adam görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatan yaşlı adam görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, her zaman haklının yanında olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde yatan adam görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Rüyada yatan bir adam görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek varını yoğunu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada hastayı yatarken görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments