Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hastanede yatarken görmek

Rüyada birini hastanede yatarken görmek

Rüyada birini hastanede yatarken görmek sebep olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini hastanede yatarken gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Rüyada hastaneye yattığını görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocasının hastanede yattığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments