Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe bostan görmek

Rüyada bahçe bostan görmek

Rüyada bahçe bostan görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bahçe bostan gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada bahçe bostan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bostanda salatalık görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bostan patlıcanı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates bostanı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bostan sulamak bir anda yokluğa düşüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bostana girmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulur.

Rüyada şevketi bostan görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bostan kazmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments