Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostana girmek

Rüyada bostana girmek

Rüyada bostana girmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bostana girmek gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada bostana girmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bostan ekmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bostan çapalamak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada bostan ekmek görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına inanılır.

Rüyada bostan görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, iyilik görüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan bostanı görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bostandan sebze toplamak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ekili bostan görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments